Massage har mange former og formål, der tilpasses den enkelte efter behov.

Nogen har en blufærdighed, som der skal tages hensyn til, og andre har ømme/sensitive muskler at tage hensyn til.

Alle har brug for en massageform, der tilpasses individuelt.

Denne behandling er en mere fysisk massage, til behandling af spændinger, myoser og ømheder. Behandlingen kan også bruges som helt almindelig stimulerende massage, eksempelvis efter træning, for at få gang i blodomløbet og fjernet affaldsstofferne.

Massage stimulerer blodcirkulationen, fjerner kroppens affaldsstoffer, og øger det fysiske og psykiske velvære. Massagen kan hjælpe med at afspænde bevidste og ubevidste spændinger. Gennem berøringen påvirkes det psykiske velvære, så musklerne kan blive afslappede efter eksempelvis stress. Du får det simpelthen bare bedre. Det giver overskud til at opfange nye stress signaler og reagere hensigtsmæssigt.

Massage behøver ikke at stå alene, vi kan supplere med andre ting som:

-Stole massage

-Facielfrigørelse

-Triggerpunksbehandling

-Akupunktur

-Taping

….og mange flere!

Skadebehandling

Denne behandling kan gives f.eks. efter fiberspringning mm. Her kan behandlingen også suppleres med varme/kulde, støttebind/kinesio tape mm.

Ved akut skade anvendes RICE (Rest, Ice, Compression Elevation)

Massage 1

Massage 2

Massage & NADA

Denne tid kan man som regl nå en rygmassage eller benmassage. Denne tid er der plads til at supplere med andet som f.eks akupnuktur, taping osv. Eller en helkropsmassage  Denne behandling giver både massage og NADA, hvilket i mange tilfælde har vist sig at have en god afslappende effekt.
30 minutter 60 minutter  60 minutter

250,- DKK

350,- DKK

350,- DKK

Alle behandlinger er individuelle og laves derfor udfra den enkeltes behov.